Willem de Koning

Neem contact op

Willem de Koning

'Ik ben Willem de Koning en ben na mijn studies aan het CIOS in Arnhem en de ALO in Amsterdam in 2013 als buurtsportcoach binnen de gemeente Montfoort aan het werk gegaan. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor het aanbod aan sport- en beweegactiviteiten binnen de kern Montfoort.

Voor de toekomst gaan wij onszelf meer richten op het verbeteren van het bewegingsonderwijs en kinderen extra beweegtijd aanbieden. Daarnaast vinden we het als team ontzettend belangrijk dat iedereen de mogelijkheid geboden krijgt om te sporten.

Zo zullen we onze activiteiten steeds meer gaan toespitsen op de behoefte die er ligt en de kansen aangrijpen om onszelf als team Buurtsportcoaches verder te ontwikkelen en om onze kennis te verbreden.

Heeft u zelf soms leuke suggesties voor ons of zou u met ons willen samenwerken? Schroom dan niet om dit met ons te delen via onze contactpagina.

In de toekomst hoop ik nog vele sportieve evenementen te organiseren voor de inwoners van de gemeente Montfoort en zie u dan ook graag bij één van onze aankomende activiteiten.'