Naschoolse activiteiten (NSA)

We gaan in Montfoort begin schooljaar 2019-2020 weer starten met een blok NaSchoolse Activiteiten (NSA).

We gaan in Montfoort ook dit schooljaar weer meerdere blokken NaSchoolse Activiteiten (NSA) aanbieden. Het eerste blok zullen we oktober 2019 gaan starten. Voor deze aankomende ronde kun je je natuurlijk wel weer opgeven. Hoe gaat dat ook al weer? De activiteiten sluiten zoveel mogelijk aan op de schooltijden, vinden plaats in ruimtes van de scholen en worden gegeven door deskundige docenten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Heb je zin om mee te doen? Vanaf dit schooljaar mag je jezelf opgeven via onderstaande activiteiten.

Kijk goed welke activiteit er voor jouw klas/leeftijdsgroep wordt georganiseerd, via de modules kan je de inschrijving starten. Als de inschrijving en betaling is gelukt krijg je van ons bericht en zul je via mail worden uitgenodigd voor de 1e cursusdag. Een uitdraai van inschrijving is echter niet meer nodig, wij controleren of je inschrijving compleet is.

Lukt dit thuis niet dan mag je voor het aanmelden een computer op school gebruiken. Alle geplaatste kinderen krijgen bericht. Kinderen die niet geplaatst kunnen worden, zetten we op een wachtlijst en die zijn de volgende keer met voorrang aan de beurt. Ook zij ontvangen een bericht. Betalen gaat door middel van IDEAL.

Deze manier van opgeven en betalen via IDEAL is nieuw. Wij zijn verheugd over deze nieuwe werkwijze en hopen dan ook dat alles goed zal verlopen. Mocht u hinder ondervinden bij het opgeven of betalen dan kunt contact opnemen met Willem de Koning of Vinanda Oostveen. 

De mogelijkheid tot inschrijven voor het 1e blok zal binnenkort op de site verschijnen! Houd de site dus goed in de gaten om in te schrijven.