Zomerpret Zeskamp

Op zaterdag 6 juli komt de Zomer zeskamp in het stadspark weer naar Montfoort! Dat mag je niet missen!

De topper tijdens het Tour de France weekend in 2015 was de start van de mega Wipe Out in het stadspark. De STAM-gasten en Buurtsportcoach vonden dat voor herhaling vatbaar maar hoe financier je dit spektakel? Gelukkig vierden in de tussenliggende jaren verschillende ondernemers, stichtingen en verenigingen hun jubileum en deden dit door de Zomerpret zeskamp te sponsoren. Dit jaar zullen metaalbedrijf G Klein en Veenbrink RVS ons het nodige sponsoren zodat wij er voor alle Montfoorters en Linschotenaren weer een groot feest van kunnen maken. Zo zullen er weer Stormbanen worden neergezet, is er Bubbelvoetbal, de Sweeper komt weer terug en daarnaast nog veel meer uitdagende activiteiten. Naast de eerder al genoemde eyecatchers waarmee we weer gaan uitpakken zullen ook weer de Kinderattracties, Mega Glider (glijbaan van +15 m hoog), BBQ, Pannenkoekenfeest en Biertafels de Zomer Pret in het Park compleet maken! Kom ook gezellig even langs! Entree is gratis voor bezoekers, of schrijf je in met een team van minimaal 6 personen voor de Zeskamp!

Inschrijven voor de Zeskamp? Schrijf je nu individueel of per team in via onderstaande bestelmodules! 

Voor de teaminschrijvingen hoeft alleen de teamcaptain het team in te schrijven en vind de betaling ook als team plaats.

***Vul alle namen en leeftijden van de teamleden in en plaats jullie teamnaam onder de invulbalk opmerking(en)!!!

Let op!!! De genoemde prijzen van de verschillende bestelmodules zijn allemaal prijzen p.p.!

Ben je ingeschreven, dan volgt een paar dagen voor aanvang van het evenement nog een uitnodiging met overzicht hoe laat en bij welke onderdeel op zaterdag 7 juli het team zich moet melden.

Programma:

10.00 - 19.00  Ukkies hoek (t/m 5 jaar)

10.00 - 12.00  Zomer zeskamp groep 3-4

12.00 - 15.00  Zomer zeskamp groep 5-8

15.00 - 17.00  Zomer zeskamp tot 16 jaar

17.00 - 19.00  Pannenkoekenfeest (basisscholieren)

17.00 - 20.00  Zomer zeskamp senioren (16+)

17.00 - 20.00  Stadspark BBQ 

19.00 - 00.00  Zomerfeest met diverse DJ's

Zomerpret 2017

We wensen de deelnemende jeugd- en seniorenteams alvast veel plezier toe tijdens dit zomerse spektakel in het stadspark van Montfoort.

De organisatie,

Buurtsportcoach Montfoort / STAM 

Zomerpret poster