Beweeg Extra

Een goede manier om nog beter te leren bewegen en plezier te beleven aan bewegen.

Uit vele onderzoeken is naar voren gekomen dat als kinderen met succes en plezier meedoen aan de gymlessen dit ook positief effect heeft op de leerprestaties binnen de andere schoolvakken.  

De Buurtsportcoach is daarom met steun van de gemeente Montfoort gestart met het project “Beweeg Extra”. Doel van dit project is om kinderen met (nog) meer plezier te laten deelnemen aan sport en spelvormen. Beweeg Extra is gratis voor kinderen van groep 3 tot en met 8 en zal elke schoolweek plaatsvinden op de donderdagen tussen 16.00-17.00 in sporthal Hofland.

Binnen de lessen hebben we aandacht voor elk individu en kan ieder kind op zijn/haar eigen niveau bewegen. Wilt uw kind buiten de reguliere gymlessen bijvoorbeeld een handstand, koprol of een salto leren maken? We gaan ermee aan de slag! Ook leuke vernieuwende teamspellen en wedstrijdspelletjes komen aan bod binnen de lessen. 

Heeft u vragen of opmerkingen aarzel dan niet om even contact op te nemen met Buurtsportcoach Willem de Koning via het contactformulier op www.debuurtsportcoach.nl

Via www.debuurtsportcoach.nl/beweeg-extra kunnen de kinderen aangemeld worden. Na aanmelding ontvangt u nog een bevestiging via de e-mail.

We hopen op een sporthal vol enthousiast sportende kinderen.