Curling Games

Curling Games op woensdag 2 en donderdag 3 januari voor de jeugd van Montfoort

Op woensdag 2 januari en donderdag 3 januari worden de Curling Games door de IJSCLUB van Montfoort georganiseerd in en voor de jeugd van Montfoort! Dat mag je niet missen!

De Montfoortse IJSCLUB viert haar 130 jarige jubileum en wil dit graag met de inwoners van Montfoort groots gaan vieren. Van vrijdag 28 december t/m donderdag 3 januari zullen er op de tennisbaan twee curlingbanen worden neergelegd en zal er een grote feesttent worden neergezet om het geheel feestelijk aan te kleden. Deze dagen kunnen alle Montfoorters onder het genot van een hapje en drankje komen curlen op de curlingbanen. Samen met de Buurtsportcoach van Montfoort zal op woensdag 2 januari en donderdag 3 januari een echte curlingcompetitie worden georganiseerd voor de jeugd. Onderstaand vind u de tijden waarop kan worden deelgenomen. 

Inschrijven voor de Curling Games? Schrijf je nu gratis per team van minimaal 4 personen in door teamnaam, telefoonnummer captain, school, klas en leeftijden door te geven via: willem@debuurtsportcoach.nl

Voor de teaminschrijvingen hoeft alleen de teamcaptain het team in te schrijven.

Let op!!! Finales zijn op donderdag 3 januari tussen 17.00-18.00, de teams strijden dan om de Montfoortse eer, houd hier rekening mee!

Ben je ingeschreven, dan volgt een paar dagen voor aanvang van het evenement nog een uitnodiging met overzicht hoe laat en bij welke curlingbaan op woensdag 2 januari of donderdag 3 januari het team zich moet melden.

Programma woensdag 2 januari:

14.00 - 18.00  Alle categorieën

Programma donderdag 3 januari:

11.00 - 13.00  BSO Koko deelname 

14.00 - 17.00  Alle categorieën

17.00 - 18.00  Finales Curling Games 

Montfoortse IJsclub