Kick-off van het 3D kanjers project

Op 10 oktober gaan we officieel van start met de 3D Kanjers!

Op 10 oktober is het zover! De Kick-off van het 3D kanjers project. 3D kanjers project is een uniek initiatief voor het onderwijs in Nederland. Buurtsportcoach Vinanda Oostveen is initiator van dit 3D kanjers project. Zij heeft geregeld dat het 3D printer kanjers project door de Rabobank Utrechtse Waarden wordt gesponsord voor de 4 basisscholen in Montfoort. De kinderen gaan een 3D printer bouwen en worden een jaar hierin begeleid door Remco Liefting. 

Onderzoekend en ontwerpend leren met de 3D-printer
De 3D-printer stimuleert een nieuwsgierige, onderzoekende en probleemoplossende houding. Met het bouwen van en werken met een 3D-printer worden vaardigheden voor de toekomst ontwikkeld, zoals creativiteit, co-creatie, leren door te doen, ondernemingszin, kritisch en onderzoekend denken.

Wie zin heeft om te komen kijken is welkom tussen 10.00-11.00 bij de 3 scholen op de G. van Damstraat 83-c.

| archief bekijken