Fijne feestdagen namens team Buurtsportcoaches Montfoort/Linschoten

Het team #buurtsportcoaches #montfoort en #linschoten wenst u fijne feestdagen en een sportief 2018!

Terugkijkend op 2017 hebben we als team Buurtsportcoaches binnen Montfoort en Linschoten weer hele mooie en sportieve evenementen kunnen realiseren.

Dit doen wij altijd samen met onze lokale samenwerkingspartners zoals de scholen, sportverenigingen, het jeugdteam, de swom, sesam, de stamgasten, de verschillende bso organisaties en met medewerking van de gemeente Montfoort, zonder al deze partijen zouden wij niet zoveel bijzondere sportieve evenementen kunnen organiseren. Wij hopen dat 2018 ook weer zoveel mooie samenwerkingen tot stand zal brengen als voorgaande jaren het geval was.

Zo komen de naschoolse activiteiten weer terug, gaan we weer verder met het organiseren van de (Winter)Spelen, zullen we vakantie activiteiten gaan verzorgen en komen er nog veel meer uitdagende en vernieuwende initiatieven tot stand in 2018.

Afgelopen donderdag 21 december is met de laatste 3e gymles dit najaar in Montfoort een einde gekomen aan de activiteiten voor 2017. We hopen u natuurlijk weer in 2018 binnen de verschillende evenementen die wij zullen organiseren te mogen begroeten, te beginnen met onze eerste activiteit Freerun Fun op donderdag 4 januari in sporthal Hofland.

Tot die tijd gaan ook wij genieten van de feestdagen en ons voorbereiden op een sportief nieuw jaar waarin we weer met verschillende activiteiten de inwoners van de gemeente Montfoort zullen aanzetten tot bewegen!

Namens het team Buurtsportcoaches wensen we u tot die tijd:

Fijne feestdagen en een sportief 2018 

| archief bekijken