3e gymles Montfoort

3e gymles start weer! 18 jan van 16.00-17.15 in sporthal Hofland. Extra beweeguurtje voor kinderen.

De Buurtsportcoach van Montfoort start in 2018 met een nieuwe reeks van 16 lessen binnen de 3e gymles voor kinderen van de basisscholen in Montfoort. Dit initiatief is door de Buurtsportcoach opgezet en wordt door de gemeente Montfoort mogelijk gemaakt.

De 3e gymles zal vanaf donderdag 18 januari elke week (uitgezonderd feest-/vakantiedagen) tussen 16.00-17.15 plaatsvinden in sporthal Hofland als een gratis aanbod. De 3e gymles is voor kinderen vanaf groep 3 t/m 8 die buiten de reguliere gymlessen extra willen oefenen op bepaalde bewegingsoefeningen. Dit kan bijvoorbeeld het aanleren van de handstand of een koprol zijn, het verbeteren van het uithoudingsvermogen of werken aan de coördinatie of kracht. Meerdere hulpvragen zijn mogelijk en elk kind zullen we op zijn/haar hulpvraag begeleiden. 

Ervaringen van andere ouders van eerdere 3e gymlessen:

"Onze dochter vind het heel leuk, en wij zien dat ze minder houterig is en dat ze meer zelf vertrouwen heeft/krijgt. Ga zo door!!!"

"Mijn twee kinderen zitten op de 3e gymles, vooral omdat ze met gym van school niet helemaal mee kunnen komen. De motoriek en evenwicht lijken wat achter te blijven. Een van de twee is ook wat terughoudend omdat hij wat bang en te voorzichtig is. Bij de 3e gymles bij Willem, is het in de eerste plaats leuk voor ze om te sporten. Ze gaan er met plezier heen. Willem zorgt dat elk kind de oefeningen op zijn of haar niveau kan doen. Zonder er druk op te zetten gaat dat niveau voor elk kind omhoog. Alles komt aan bod: hoogte, evenwicht, kracht, bal spellen en meer. Sporten is weer leuk en ze krijgen er zelfvertrouwen van."

Meer info en aanmelden kan via: www.debuurtsportcoach.nl/de-3e-gymles

| archief bekijken