24 mei: Inspiratiebijkeenkomst "Van bewegen naar beleven"

Op dinsdag 24 mei a.s. is er een inspiratiebijeenkomst over het Sportbeleid 2017-2020.

Hierbij nodigen we bestuurders en vrijwilligers van verenigigen uit Linschoten en Montfoort uit voor de inspiratiebijeenkomst "Van bewegen naar beleven" op dinsdag 24 mei a.s..Spreker is Koen Breedveld, directeur van het Mulier Instituut (www.mulierinstituut.nl). Koen is bijzonder hoogleraar sportsociologie en sportbeleid. Hij gaat uitleggen hoe je met een goed sportbeleid kan stimuleren dat meer mensen gaan sporten.

Het wordt een interactieve avond waarin wordt gesproken over:

- Van lid van een vereniging naar sportconsument 

- Van bewegen naar beleven ('van hardlopen naar deelnemen aan een Color Run')

De inzichten van deze avond worden gebruikt om het sportbeleid 2017 - 2020. in onze gemeente vast te bepalen. Dit beleid zal de visie, organisatie, doelen en prioriteiten van de buurtsportcoaches gaan bepalen. Jullie input is dus van harte welkom.

Locatie: Kantine Tennisvereniging Linschoten, Jacob Barneveldstraat (achter sporthal De Vaart)

Aanvang: 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur)

Einde: omstreeks 22.00 uur

Meer informatie en aanmelden voor deze avond per mail via: buurtsportcoach@montfoort.nl

| archief bekijken