Weer met plezier bewegen bij de Open Club

Doe mee met de Open Club. Elke woensdagavond in de Hoflandhal aan de Bovenkerkweg in Montfoort.

De Open Club-avond biedt ruimte aan vier verschillende leeftijdscategorieën. De activiteiten worden uiteraard afgestemd op de groep. De deelnemers hebben zelf grote inbreng. De Open Club is een ontdekkingsreis. Wat vind je leuk? Waar geniet je van en krijg je weer energie van? Met activiteiten als apenkooien, wandelvoetbal, trefbal, evenwichtsoefeningen kan iedereen op zijn eigen niveau en op zijn eigen voorwaarden deelnemen.

6-14 jaar
Kinderen van 6-14 jaar kunnen terecht van 17.30 tot 18.30 uur. Zij worden begeleid door buurtsportcoach Dianne en kinderfysiotherapeute Renske. “ We gaan samen met de kinderen lekker bewegen. Ze leren spelenderwijs hoe zij kunnen bewegen, raken wat gewicht kwijt en gaan zich weer fit voelen.”

14-21 jaar
Met sport en spel onder leiding van een geschoolde sportfysiotherapeut kunnen jongeren van 14-21 jaar een uur lang (18.30 – 19.30 uur) samen plezier hebben. De jongeren bepalen grotendeels samen wat zij willen doen. De begeleiding is gericht op verbetering van de loop- en beweegmotoriek.

65+’ers
Behoud en herstel van kracht, lenigheid en stabiliteit vormen de kern van het programma voor 65+’ers tussen 19.30 en 20.30 uur.

40-65 jaar
De avond wordt afgesloten met een uurtje (20.30 – 21.30 uur) voor iedereen van 40-65 jaar die met plezier wil werken aan een fitter lijf en/of wat gewicht kwijt wil. Ook voor deze twee volwassenengroepen geldt dat er begeleiding aanwezig is, maar dat de deelnemers zelf bepalen wat zij wel en niet willen doen.

Zo werkt het
De Open Club start op woensdag 31 oktober. Je kunt ook later aansluiten. Je kunt kennismaken voor € 6,- (tot 18 jaar) of € 10,- (volwassenen) per persoon per avond. Daarna is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor tien keer (tot 18 jaar: € 60,-; volwassenen: € 100,-).

Neem je buurman mee
Weer met plezier bewegen is vaak gemakkelijker als je het samen doet. Daarom introduceert de Open Club de bewegingsmunt. Deelnemers kunnen deze munt gebruiken om een buurtgenoot, vriend(in) of familielid uit te nodigen om gratis kennis te maken met de Open Club.

| archief bekijken