Nationale Sportweek 2017

Nationale Sportweek 2017 i.s.m. basketbalvereniging Fictoor

In de week van 11 t/m 15 september verzorgen trainers van basketbalvereniging Fictoor i.s.m. de Buurtsportcoaches uit de gemeente Montfoort sportieve basketbalclinics voor de groepen 5 t/m 8 van alle basisscholen uit Montfoort.

De kinderen kunnen onder professionele begeleiding kennismaken met de basketbalsport en zullen de mogelijkheid krijgen om eens mee te komen trainen bij een echte basketbaltraining als zij enthousiast zijn geworden voor de basketbalsport.

Alle scholen stellen hun gymlessen beschikbaar voor deze geweldige samenwerkingen tussen de scholen-sportverenigingen-Buurtsportcoaches om zo tot een leuke en vernieuwende invulling te komen voor de gymlessen.

Tijdens de Nationale Sportweek zullen de scholen en sportverenigingen landelijk participeren om zo sport te promoten en aandacht te vragen voor het belang van bewegen en gezonde levensstijl.

In Montfoort gaat Fictoor hier dit jaar in de vorm van clinics invulling aan geven, vorig jaar heeft volleybalvereniging De Valk dit ook al gedaan wat tot een groot succes heeft geleid.

Wij wensen alle kinderen uit de groepen 5 t/m 8 alvast veel plezier tijdens de Nationale Sportweek en de clinics aangeboden door basketbalvereniging Fictoor!!!

| archief bekijken