Zomerpret Zeskamp

Op zaterdag 1 juli komt o.a. Bommetje XL naar het stadspark voor jeugd- en volwassenenteams!

Zomerpret in het Park

Veenbrink RVS bestaat 25 jaar en trakteert Montfoort op een prachtige (zomer) dag in het park! 

Vanaf 11.00 uur is het stadspark het decor van een zeskamp met unieke en uitdagende onderdelen. Over de exacte invulling gaan we nog niet teveel prijs geven maar in elk geval komt Bommetje XL !  Wie van jullie team durft gelanceerd te worden doordat een ander in het luchtkussen springt?

Daarna lekker aan de biertafels napraten onder het genot van een biertje & BBQ. Ideaal om als sportteam het seizoen af te sluiten of als bedrijfsuitje voordat de zomervakantie begint. 

Bij deze is de officiële inschrijving open. Let op, wees er snel bij want VOL = VOL!

Voor het deelnemen aan de grote stadspark BBQ of het reserveren van een vriendentafel kun je op de linkjes klikken en aanmelden via De STAM site.

Inschrijven per team van minimaal 5 en maximaal 7 personen: We hebben de onderstaande leeftijdscategorieën:

Jeugdteams:

6 t/m 8 jaar  ochtend 11.00 - 13.00 uur

9 t/m 12   13.00 tot 15.00 uur

12-15 jaar 15.00 tot 17.00 uur

De deelnemers aan de jeugd Zomer Zeskamp betalen € 5,-  per persoon. Dit is inclusief een bon voor een ijsje en onbeperkt (aanmaak) limonade.

Senioren teams:

16 +  Vanaf 17.00 t/m 21.00 uur

Tussen de activiteiten door kunnen de seniorenteams voor € 10,- meedoen aan de stadspark BBQ verzorgt door Jos Gelderblom en AH Monftoort.

Ieder team werkt 6 onderdelen af. Bij deze onderdelen kunnen punten verdiend worden. In iedere leeftijdscategorie krijgen de 1e t/m 3e plaats een mooie prijs. Ook is er een poedelprijs.

Na afloop van de Zomer Zeskamp is er nog voldoende reden om in ons gezellige stadspark te verblijven om wat na te praten tijdens het optreden van verschillende DJ's... Kortom dit feestje mag je niet missen!!!

| archief bekijken