Zomerpret Zeskamp met ruim 300 deelnemers groot succes!

Afgelopen zaterdag een spetterende Zeskamp in Montfoort georganiseerd i.s.m. STAM Montfoort.

Van 11.00-13.00 gingen de jongsten van start met de 6kamp, uiteindelijk was het team De Mannen binnen deze categorie de beste over alle 6 de onderdelen.

Rond 13.00 mocht de bovenbouw van de basisschool de strijd met elkaar aangaan, hier wist team De Bierbuikers er met de 1e prijs vandoor te gaan.

Van 15.00-17.00 waren de jongeren aan de beurt, ook dit bleek een spannende strijd te worden met als uiteindelijke winnaars team Rapper Sjors.

Alle jeugdteams die als winnaars uit de bus kwamen binnen hun categorie wonnen een lekkere slagroomtaart welke dan ook ter plekke door de teams werden opgegeten.

Bij de volwassenen bleken 3 teams zeer aan elkaar gewaagd te zijn en gaf het 6e onderdeel uiteindelijk de doorslag, hier wisten de deelnemers onder de naam Team Hopeloos de winst naar zich toe te trekken waar de naam van het team vooraf anders deed vermoeden.

Al met al een geslaagde editie welke mede werd mogelijk gemaakt door Veenbrink RVS, die deze dag ook nog eens een zeer leuke technische activiteit aan heeft geboden voor de kinderen.

De BBQ, het pannenkoekenfeest en de verschillende DJ's maakten deze dag compleet en tot een onvergetelijke editie!

Dank aan alle bezoekers, deelnemers, vrijwilligers en sponsoren voor jullie bijdrage aan Zomerpret Zeskamp 2017!

Tot volgend jaar!!!

| archief bekijken